Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка Є хто встиг зарееструватись на безкоштовні білети до Канади? Скільки Ви чекали коли з Вами зв'яжуться?
-
А когда био, в каком городе?
-
Так візи сьогодні є чі нема?
-
Чи е взагалі якась інформація, що буде якщо не встигнеш отримати до якогось там березня віз? Просто такими темпами як вони видають візи, щось вже не знаю чи чекати чи якось будувати свої плани інакше.
-
Подскажите пожалуйста... Вклеил визу ( паспорт с визой действителен до апреля 2023). В течение 3-ех месяцев должен получить новый загранпаспорт. Что можно сделать, возможно полететь с двумя паспортами и попросить на месте в аэропорту ворк пермит на 3 года или как?
-
Друзі, підкажіть будь ласка, цей лист означає,що паспорт відправили з візового центру до посольства на вклейку чи просто,що візовий тільки отримав мій паспорт від мене?
-
Я получила такую. Хотя подавала на Visitor. Почему они так решили - не знаю Да она на 3 года всего
-
Привет! Знакомой заапрувили work permit сразу после сдачи биометрии и пришло письмо passport request. Правильно ли я понимаю, они заапрувили ей рабочую визу (тип W) и хотят вклеить её в паспорт? Кто сталкивался с таким кейсом, расскажите, пожалуйста, на какой срок выдают такую визу обычно (читала что на пол года/ 3 года вклеивают)
-
Подрузі з донькою вклеїли через 60 днів після отримання нею запросу на паспорти. Без проблем.
-
Вы на себя только создали или на всю семью?
-
Теж цікавить
-
162 дня 👌