Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Робочу візу дали на 10?)круто
-
Напишу історію доставки паспорта моєї доньки кур'єрська службою.30 серпня відправила паспорт до візового центру у Варшаві. 6 жовтня прийшло 4 повідомлення на мейл,що паспорт готовий і переданий кур'єрською службою на адресу. Після очікування 5 днів,ні кур'єра ,ні якогось повідомлення так і не було.Хоча кур'єр може і був ,але школа,робота...Телефонували до кол-центру,безрезультатно.Їздила на склад кур'єрського відділення вказаного у повідомленні на мейл-безрезультатно.25 жовтня-їду в візовий у Варшаву-паспорту немає.Відправили додому і сказали чекати.14 листопада -їду знову в Варшаву-і ,о,чудо,після півгодини очікування працівник візового мені повідомила,що паспорт був уміщено у моєму місті у пачкомат і мала б його забрати до 21 жовтня.Кур'єрська служба зовсім не та,що була вказана.Порадила їхати і надіятися,що ,станом на 14 листопад конверт ще там.Так ,я його забрала,але наступні паспорта буду забирати виключно сама.Це,жахливо,коли,звониш і пишеш куди тільки можна,а ніхто нічого не знає:ні яка Кур'єрська служба,ні яка доля документу...
-
И последнее, подскажите вот с этим, я пытался найти в интернете что конкретно это значит, но точного ответа нигде не было
-
Original Passport Request. Biometric 27.07.22. Спасибо всем за поддержку. Всем виз и удачи.😊
-
⁉️КАК ОТСЛЕДИТЬ СВОЙ ПАСПОРТ ✅Как только на почту пришло письмо от VFSGLOBAL с текстом «Your application, tracking ID No …….» ваши шаги такие 1. Открыть сайт vfsglobal.ca 2. Выбрать страну куда вы сдали/отправили паспорт 3. Найти на сайте пункт «Track your application» нажать на него. 4. В открывшейся странице пролистать до пункта Website: Click here нажать на оранжевую ссылку «Click here» 5. В новом окне вписать номер трек айди из письма от VFSGLOBAL и дату своего рождения. Ввести проверочный код и нажать Submit. Внизу синим шрифтом будет написано где ваш паспорт. ВСЁ.
-
Всем привет, кто-то знает сайт где можно отслеживать на каком этапе сейчас твой загран? Куда вводишь определённые данные и тебе пишет сколько этапов прошёл твой документ
-
Всем привет. Подскажите, куда можно отправить паспорт на вклейку, если находишься в Болгарии, чтоб его потом отправили обратно? Самой нет возможности отвезти и забрать. Могут отвезти в Вену знакомые, а они смогут потом же и забрать? Им отдадут?
-
Неделя