Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 106 Дорослі - 101 Дитячі - 5
-
Ты тоже лети
-
А для чого по вашому роблять транзитну візу?
-
Там прикол в тому якщо переліт виконується в ту ж добу , то це транзит і віза не треба. Саме так я і літав одного разу: через Хітроу до Торонто. Безвізовий транзит (Transit Without Visa (TWOV)) дозволяється тільки при перельоті у США, Канаду, Австралію, Нову Зеландію та Ірландію за умови виконання декількох умов: прибувати і відправлятися літаком не покидати транзитну зону аеропорту авіаквитки у місце призначення мають бути з вильотом у той же день з того ж аеропорту у пасажира мають бути відповідні документи, що дозволяють в’їзд у країну призначення (віза)
-
Пусть летит, Фома
-
Ми)
-
Але я не виходжу з аеропорта. То для чого мені транзитна віза.
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 104 Дорослі - 99 Дитячі - 5
-
115 днів і без просвітно
-
+1 запит надати паспорт чоловіку) 22.09 - заявки : 2 дорослих і 1 дитина. 11.10 - здача біометрії, Варшава. 11.11 - запит на паспорт чоловіку) Я і дитина ще чекаємо)
-
Добрий ночі ,скажіть будь ласка через якій час після здачі біометрій повинен прийти лист на запит до відправки паспорта на вклейку візи