Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Чорні лише
-
Я думала, що не треба сюди писати, якщо швидко отримуєш(до місяця) щоб не нервувати людей, але статистика важлива. Мені особисто допомогало кожен день читати, що комусь дали візу, але й був страх чекати як інші люди, більше 200 днів. Тому всім 100 + днів ждунам 💩💩💩, бо так справді не чесно, що нема черги та прозорості. Наче радієш, коли хтось швидко отримав, значить таке можливо, але коли люди довго чекають, не уявляю що на душі відбувається і в чому справа.
-
В Бухаресте я без записи пошёл и отдал паспорта. На детей реквеста нет. Паспорта детей не взяли
-
Кто-нибудь знает какие цифры передавать? ПОЖАЛУЙСТА ОТВЕТЬТЕ КТО-НИБУДЬ
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 91 Дорослі - 88 Дитячі - 3
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 90 Дорослі - 87 Дитячі - 3
-
Хто подавав до кризової форми Як швидко там опрацьовують ?
-
Привет, ждунам! У нас +1 взрослый сегодня. подача заявки 25.06.2022
-
Всем добрый день/вечер а скажите информация по Берлину они по субботам принимают паспорта ???
-
Появляются ячейки после 17,00 проверяйте каждый день
-
И нам так сказали,к сожалению. Но сколько можно ждать? Нам - взрослым за 17 дней прислали приглашение, дочери - нет. Где логика? Едут работать родители, детей никто не собирается бросать....просто нет слов.
-
Це іронічний сміх ))) може воно й на краще . У Бога свої плани і інколи вони кращі ніж ми бажаємо 😉
-
Всем привет!!!Можете меня поздравить мне и жене уже вклеили визы,ждали 3 месяца…