Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Особисто я дуже хвилююся за свою подану анкету, я її заповнив власноруч, не плативши ніяким турагенствам, але зараз можу спостерігати таку тенденцію коли людям допомагали з заповненням заявки, то вони в рази швидше отримали свої візи. По моїм скромним підрахункам, реквест на мій паспорт повинен прийти 17 січня, дай Боже щоб так і сталося. Але в цій групі в мене нема ніякої чорної зависті людям котрі отримали свої візи швидше. Навпаки радію та ставлю кожному 💩💩💩. Одне боюся, що я тут зможу залишитися один однесенький в цій групі😰😅😅
-
Всем здравствуйте. Подавались на визу я муж и двое детей. Нам с мужем пришли через 23 дня после биометрии визы. Детям еще нет. В письме написано, что в течении 30 дней надо вклеить визу. А если детям не успеет прийти?
-
Вот не нужно
-
Я вступив в групу ще з від'ємною кількістю днів очікування 😂Ще до здачі біо. Оглядався кожен раз, як заходити в чат, боявся що влаштують мені тут депортацію, бо ньюкамер😂 А тепер вже за сотню перевалив, так що вже PR Ждуна отримав😉 А хто за 200 днів то вже громадянство Ждунії мають😎
-
новости рекордов с соседнего форума: 7.11 сдали биометрию с мужем, сегодня 11.11 пришел pass request мне, мужу ничего Не подскажете, сколько дней может быть разница в ожидании?
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 11.11 - 82 Дорослі - 81 Дитячі - 1
-
Без поняття. Я просто сказала, що не розумію такого. Тому в мене теж немає радості за тих, хто отримує у вересні чи жовтні, чи взагалі забиває на ту заявку і не встигає надіслати. Ну от таке я стерво) не радію за «неждунів»😁
-
Нету))
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, нам пришло приглашение на вклейку визы, хотим отдавать паспорт на Кипре (био сдавали в Грузии), но на документе написано, что ближайший пункт сдачи в Риме. Это значит, что паспорт заберут и сами отправят в Рим для вклейки? Подскажите, кто сдавал так паспорт на Кипре - долго ли ждали паспорт обратно?