Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, отоимав запрос на паспорт для вклеювання, але маю проблему, подався на новий закордонний паспорт. Паспорт чекати близько 2 місяців. Чі можу я вклеїти візу в новий паспорт через 2 місяці?
-
Что за сайт?
-
Якщо шукаєте ейр Канада, то паралельно шукайте той же самий рейс на люфтханзі і на австрійських авіалініях Там летить один і той самий літак, бо по суті це один і той же холдинг Наш рейс на ейр Канада коштував 200 євро з одного, а ми відкрили сайт австрійських авіаліній і там той же рейс коштував 145 євро з одного
-
Маршрут не принциповий, там багато було рейсів в Канаду за такими цінами Я краще поясню, як я шукала:на ківі вбиваєш виліт “Europe” (можна ще вибрати, наприклад, кілька країн-допустимо, Польща, угорщина, Німеччина) і в напрямок вбиваєш конкретне місто в Канаді, в яке летиш. Вибираєш обов’язково «без багажу», дату вибираєш наприклад цілий листопад. Тоді воно вам пропонує дуже багато рейсів, і вже собі фільтруєш-наприклад, лише прямі рейси Я таким чином виявила, що бувають дуже дешеві квитки на маршруті Лісабон-Торонто Стосовно багажу-може бути дешевше брати тариф «лише ручна поклажа»+докупити одну чи дві велику валізу на цілу сім’ю, ніж брати кожному по валізі 20 кг, бо навряд чи, якщо вас 5 людей в сім’ї , ви будете брати з собою 150 кг речей На ківі лише шукаю, бронюю лише на сайті авіакомпаній
-
Мы недалеко ушли. 112 дней ожидания. У мужа уже вклеена мы с детьми ждем
-
You got it today? 6.11.22 ?
-
Ви можете біометрію з тим листом і зараз здати
-
Да, сегодня. И дата сегодняшняя.