Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Що таке вп?
-
Кто не успел тот опоздал.
-
Привет. Паспорта детей. Копии вклееных виз родителей или реквесты. Consent form Распечатанные анкеты детей из кабинета. Переводы свидетельства о рождении 2 аuthorization letter на того кто будет забирать.
-
То есть хлебалом не вышел на запас оставили)))
-
Доброго дня. У багатьох є думка, що програма CUAET може завершитися у березні. Виникає питання наступного характеру: 1) Якщо програма все таки завершиться, запити на вклейку візи нам можуть навіть не прийти, після березня ? 2) Якщо запити на вклейку візи все таки прийдуть, але вже на місці у Канаді можуть не видати work permit на 3 роки? 3) Якщо не видадуть ворк перміт, тоді на яких умовах можна буде знаходитися в Канаді та на який термін?
-
Что они там курят?
-
Каждому в разное время я так понял.
-
Подскажите жене пришло на вклейку вчера а мы с ребенком пока ждём, обычно же жене и мужу вместе приходит а ребенка ждать надо.
-
Так, я знаю😉. Це я відповідала дівчині.
-
Если сдаете биометрию во Львове то живая очередь быстро проходит главное чтоб запись на этот день была.
-
Ми прийшли к 9.00 ранку, а запис була на 14.00. Запускають по запису, але всі хто був і на пізніший час, також бистренько сдав. Там 5 хвилин. Можна не чекати свого часу, а іти раніше.