Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 2.11 - 20 Дорослі - 7 Дитячі -13
-
Доброго дня! Хто здавав паспорт на вклеювання візи в Лондоні? Які терміни? Чекаю від 3 жовтня жодної інформації. Дякую
-
Узнавайте у службы доставки
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 2.11 - 18 Дорослі - 5 Дитячі -13
-
Подскажите пожалуйста🙏🙏🙏, после письма "ready for collection" что-то ещё должно прийти если мы отправляли почтой и оплачивали обратную доставку? Когда приблизительно ждать паспорта?
-
Добрый день! +2 визы на детей! Заявка 05.06.2022 11.06.2022 биометрия Вена. 09.08.22 - запрос на мужа и маму. 31.10.22 - запрос на 1 ребенка 02.11.22 - запрос на 2 детей. Без запроса только я - основной апликант...
-
Але чоловіка не здана біометрія може бути причиною затримки
-
Тільки зараз подали на вклейку. Раніш ніде не подавали окрім анкет
-
Я не знаю як вони розглядають. Ми з чоловіком здали в один день біометрію ще в червні. І реквест приходив всім у різний час. Спочатку мужу, потом мені, потом бабусі, а ось тільки тиждень тому 3 м дітям