Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
І я з 23 березня..Писали листи?
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 141 Дорослі - 94 Дитячі - 47
-
23.03) я дуже добре вмію рахувати) рівно 218 днів! І рахую не із за того що страшно чекаю візи а просто працюю з цим)
-
Так сколько сегодня пришло? И кому
-
Нема. В мене вже момент погодження з ситуацією і легкий депресійний стан. Відчуваю, як заб‘ю повністю - все вдасться.
-
Только что пришло паспорт реквест по второй групповой заявку На первую индивидуальную пришло запрос на вклейку 15 сентября Биометриях Львов 18 июля Лондон рассматривал Уже пришло жене, младшему ребёнку, мне два раза, а старшему ребёнку 12 лет, ещё не пришло( По ребёнку Уже писал в Лондон раз пять, звонил в Оттаву раз пять, на кризис форму раз пять и все нет ответа
-
У мене скоро 6 місяць піде, на наступний тиждень
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 140 Дорослі - 94 Дитячі - 46
-
Може( але вже сил нема (