Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+1 вклеєна віза, робоча на три роки) Біометрія 11.08 Запрос на вклейку десь на початку вересня, точної дати не пам’ятаю. Кому цікаво* Ось так виглядає конверт А4 з пересланим паспортом, а в ньому ще один менший конверт з паспортом. Ті хто часто задають питання про відсилання паспортів на вклейку. Відповідаю, сміливо можете відсилати паспорти на вклейку поштою, а також замовляти зворотню доставку кур’єром. Все працює як часікі;)) P.s. Віза не моя, я ще в очікуванні😌 Тому можете накидати какушек💩 Всім гарного дня😃
-
А это нормально что вклеели визу , и не присылают паспорт уже месяц почти??
-
187. Держимся 🙏
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 51 Дорослі - 25 Дитячі - 26
-
Нет. Это важно. Так хоть мы видим что они совсем не забили
-
А можно октябрьским не писать что им пришел реквест, а то я вроде как не завидую но застрелится появляется желание 🤪😅😅😅
-
Через 2 месяца, но это как в анекдоте про чукчу, который купил холодильник не имея электричества, мы же не можем выехать без ребенка? И вы правы, таких как мы очень много, и какой смысл в срочной обработки заявок взрослых если без детей результат этого нулевой.
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 49 Дорослі - 23 Дитячі - 26
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 47 Дорослі - 23 Дитячі - 24
-
Сколько? Взрослые?
-
Нам сьогодні прийшло на дитину, біометрія в Римі 24.08.2022. У нас вже вклеєні візи.