Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня) а де ви таке прочитали?підкажіть плз
-
Оуууу хорошая новость , значит надо ехать забирать
-
Опа, какой-то новый номер)
-
Пишу уже декілька місяців , нічого не помогає.. Чекаю 147 днів
-
Тільки шо пішли в vfs в Відні прийшло тільки 3 смс, ми сказали шо прийшли забирати паспорта піднялись наверх, нам одразу все віддали так шо хто чекає 4у смс - можете сміливо йти забирати
-
У меня трек на ребенка пришел 27.09, 11.10 сменился статус анкеты на СХВАЛЕНО, а сообщение что забирать паспорт 14.10
-
Друзья подскажите плз, пришёл запрос на свидетельства о рождении детей оригинал + перевод Перевод надо каким то специальным способом делать?
-
Відень 3.10 Подавали паспорти 2дорослих та 3дітей (діти без запрошення),але з усіма копіями документів і листами пояснення. 10.10 отримали перше повідомлення з візового Ще за тиждень 4паспорти були готові. Паспорт сина взяли в обробку лише минулого тижня,а вчора прийшло повідомлення ,що теж готовий.На сьогодні на руках 4паспорти з візами,і один треба забрати з Відню. Бажаю всім терпіння і неодмінно везіння🙏
-
Через Кишинев 28.04 подача семья 13.06 био мама 14.07 био папа 3.08 дети 2 запрос 28.09 мама и папа запрос 29.09 завезли в Кишиневе 25.10 забрали ВИЗА ВИЗИТОР МУЛЬТИ Всем до конца паспорта паспорта новые, детям на 4 года, мама и папа на 10 лет. ВСЕМ ВИЗ))))
-
Как мне сказали лучше писать им ,но ответили очень быстро письмо мне