Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Записуйтесь самі і не переплачуйте людям
-
у львові вже мож вклеіти візу?
-
Доброго дня. Можливо хтось мав такий досвід: з грудня минулого року Чехія анулює свою візу стерпні від моменту отримання візи Cuaet. Якщо знаходишься на территорії шенгену вже більше трьох місяців, не буде питання у міграційних офіцерів по відльоту щодо порушення терміну законого перебування? Заздалегідь дякую.
-
Вчера в Украине знакомые сдали биометрию в Львове сказали что отдать паспорт на вклейку тоже в Львове. Но забрать нужно будет в Варшаве. Вопрос по внутреннему можна въехать в Польшу или по доверенному лицу забрать?
-
Доброго вечора. Хто має контакти людей, які можуть записати на біометрію у Львові
-
Есть вопрос
-
Если я лечу в Ванкувер с пересадкой в Торонто, я смогу оформить воркпермит в Ванкувере. Если нет, то сколько времени оформляется воркпермит?
-
На дочку 5 лет ждали с июля получили 17 января, делали у неё 3 заявления
-
Спасибо!
-
Ми надіслали до Відня, так як нам з чоловіком віза була вклеїна ще в вересні,а на сина небуло запиту, нам написали з Відня,що ви надіслали не повний пакет документів,невистачає листа запрошення на вклейку візи,якщо протягом 10 днів не надіслано,повернуть паспорт без візи 😞
-
Отримали? Я з березня ще чекаю