Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Регистрация в системе до 10-12 дней (так в Варшаве было, возможно в Вене тоже уже наплыв), но Вы можете позвонить в сам визовый и уточнить получили ли паспорт
-
15 травня також не бачать (((
-
Ну так у нас.16 травня анкета 100 листів на всі сайти які знала,50 дзвінків на гарячу лінію.Анкету бачать вона є,а запрошення на дитину й досі не приходить🤬🤬🤬🤬Я не розумію вони видають візи дітям 21-22-28-13-25-18 і так далі,а 16 не х….я не бачать🤬🤬🤬🤬🤬Вже слів нема🤦♀️
-
а на вклейку виз в Варшаве вообще нет свободных слотов. Как быть в этом случае?
-
У нас Бухарест та Відень
-
Спеціально для дівчинки Sonya, яка написала в лс, але забула відкрити доступ щоб можна було відписувати: Доброго вечора! Ні, ніякого трек номеру не було. Писав на їм на пошту, казали нічо не знають нічо не бачать. Після 3-4 листа, індус з підтримки сказав що паспорт вже знаходиться на місці. Коли отримав зміну статусу на application was approved в особистому кабінеті - почекав ще півтора тижні та забрав вклеєний паспорт Така ж ситуація 1 в 1 була в моєї сестри у Відні.
-
Ну было много вариантов, мы мониторини и нашли через 10 дней и цена была очень даже приятная) и это с багажом за 5 тыс.грн