Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
http://shorturl.at/fjlq1
-
Всім привіт. Мені та чоловіку сьогодні прийшов валіді летер та паспорт реквест. Дитині 5 років , ще ні. Підкажіть, скільки у середньому чекають дітям, після батьків? Можливо є така статистика? Біо сдавали 4.08
-
Дякую 🤝
-
+ 1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 12.10 - 29 Дорослі - 26 Дитячі - 3
-
Все пришлёл запрос на паспорт🥳🥳🥳 Осталось только дождаться мужа и детей
-
Нічого не можу сказати по цьому поводу. Може також, як кому повезе, на кого натрапиш
-
+ 1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 12.10 - 28 Дорослі - 25 Дитячі - 3
-
+ 3 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 12.10 - 27 Дорослі - 24 Дитячі - 3
-
🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Тільки що три реквеста . Жінка Донька І середній син. Біо Берлін 08.06 Біометрик Валід Перший 06.10 Другий 12.10 Запрос паспорта 12.10 Розглядав Лондон Я з одним реквестом 06.10 і молодшим сином ще в очікуванні. 😏
-
Коли питання стосується двох дітей, 5 і 11 років, то аж диву даюся, яку там кримінальщину шукають😂