Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Тому що ви до мене не звертались з запитом, а назву чи імена кур’єрів я не писала, а ваші догадки про 1 фірму з якою у вас щось там не вийшло я не маю жодного відношення, але це вже ваші питання, люди запитали я відповіла, далі не має сенсу сперечатись з цього приводу, група для інших тем створена
-
Как вариант - выехать за границу и переждать, если реально жмут сроки
-
Це насправді по сестрі кейс. Я просто веду його. Я свої 2 дні як отримала, хвала Богу. А по ні то це діти. І вона їде без чоловіка. І спочатку не подавали дозвіл на вивіз від батька, бо тоді було не реально зробити. А потім вирішили що якщо потрібно буде, то вони ж напишуть що дайте дозвіл. Але так і не писали, та ми віришили самі додати. Додали дозвіл з перекладом. А вони через місяць дали запит на копію паспорта батька. Типу що дозвіл це добре але до нього паспорт копію нада😓 от додали, ждем.
-
Доброго вечера, очень занервничала, мы с один из моих детей получили запрос на вклейку визы 6.10.22( у нас семейная подача, я главный апликант) и написала в кризисную форму, о приоритетном рассмотрении заявок на мужа и двух оставшихся детей, мы хотим выезжать вместе, я понимаю что жду не много, но очень вынужденная ситуация, сыну старшему скоро 18 и он станет не выездным как и мой муж( мы многодетная семья), так переживаю, нам нужно выехать максимум до конца декабря(((, надеюсь нам одобрять остальным поскорее 🤞, подбавьте мне каках пожалуйста 🙏
-
Возьму справку от врача что можно лететь, я же не за неделю до родов полечу , если будет ещё куда лететь 😀
-
А ви самі себе рекоменжуєте🤣
-
А як Ви зрозуміли, що це саме ця фірма? Я ж не написала ні назви, ні контакту Зі мною наскільки я пам’ятаю і бачу, Ви не зв‘язувались
-
Теж чекаємо дітей з 01.05
-
Тоже так подумала. Но как же они почтой отправляют по ес? Что по доверенности?