Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Моя історія! 19 квітня здача біо 25 квітня запрос доп документів ( военна служба) 27квітня запрос документі (де працював за останні 10 років) 1 липня запрос документів ( розповісти як зупинили в стані алкоголю , скільки було проміле, чек про оплату штрафу за 2014 рік) Всі ці документи які я доповнив просто висіли в кабінеті не прочитані. 10 вересня я створюю нову заявку де все гарно описую , прикріпляю різні документи з перекладом. 1 жовтня відкривають всі документи в старій заяві 6 жовтня запит на вклейку візи в новій аплікації. Логіка відсутня 😂
-
Это еще нормальный срок. Вашим паспортам хотя бы трекер номер присвоили. Это уже супер. Вклейка до 6 недель. Иногда даже больше. У меня друг в Польше вклеивал. Он 3 недели ждал только трекер номера и регистрации паспорта в системе. Конверт просто 3 недели никто не открывал, из-за загрузки.
-
Ждать.
-
Доброго дня)) відправила паспорт чоловіка та дитини 15 вересня) і жодних email не отримувала ( По треку така інформація, що робити ? Чекати ?
-
Роз"ясніть будьласка ситуацію, що у мене склалась. 16 вересня прийшов запит на вклейку візи, 3 жовтня паспорт доставлений у візовий центр, 5 жовтня на ел.пошту надійшло два повідомлення. Перше, від [email protected] про надання електронного дозволу на в"їзд до Канади, і через 5 хв., надійшло друге повідомлення від IRCC Portal - Portail IRCC про те, що мій статус заявки змінено. В особистому кабінеті IRCC змінилась остання графа: Final decision - October 5, 2022: Your application was approved. Check your messages below for details. У мене питання: що тепер з паспортом робити? Чекати вже на вклейку, чи як?
-
Добрий вечір. У когось відправляли паспорт з Відня, Австрія кур’єром Blue Dart? Перефразую питання, чи хтось отримав паспорт з Відня кур’єром компанії Blue Dart?
-
Спасибо! Просто при бронировании даты collection даже как опции нет. Только submission. Будем прорываться. Еще раз спасибо!
-
Проверю, в общем, отпишусь. Спасибо. И да: чтобы забрать паспорт лично, нужно бронировать дату на сайте VFS?
-
Видимо))