Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Было такое. Дальнейшее обсуждение в общалке
-
А сприводу вклеювання візи після того, як отримав foil less??? Комусь щось відомо
-
Все возможно. Статистика говорит, кому-то вклеивают без реквеста, кому-то отказ. Ждите. Нам больше ничего не остаётся кроме ожидания
-
Дайте мені розраду. МИ з чоловіком отримали foil less Visa ще 16 серпня, півтора місяця чекали, щоб хоч щось прийшло нашим 3 дітям. Нічого не прийшло. А їхати хочемо як найшвидше. Я прийняла рішення і через фірму відправила наші з чоловіком паспорти з розрукованими foil less Visa та дитячі паспорти теж з нашими foil less Visa до Відня 3.10 здали документи в одному конверті. 2 немовлят паспортів немають, вклеєні в мій. Цікавить, може хтось був у такій ситуації. Чи вклеять нам з чоловіком візи? І чи вклеять дітям. Анкети заповняли ще 5.06.
-
1ое предупреждение
-
Я відправляю поштою
-
Отправляете службой доставки все паспорта и чеки на обратную доставку каждого паспорта. Служба доставки которой вы отправляете упакует как надо. На обратной доставке тоже самое сделают. В общалку PS вся информация есть в чате. Также можете посмотреть МНОГО видео в Ютуб на эту тему. Пользуйтесь поиском
-
Додаткові на зворотню доставку я маю на увазі
-
А конверти їхні чи потрібно вставляти свої?
-
За каждый паспорт нужно платить отдельно. Отправляете вы вместе паспорта, а вернут их вам по отдельности
-
Добридень. Підскажіть будь ласка,хто платив 125 зл за зворотню доставку. Бо в мене в одному конверті 3 паспорта сім'ї,потрібно за кожний платити чи одна сума за один конверт?
-
Ребята. Выразить свою благодарность можно реакциями (❤️, 👍 и т.п.). Не нужно захламлять чат словами благодарности
-
Сроки (30 дней с момента подачи заявления) на сдачу биометрии отменили. Исходя из логики вы можете сдать пальчики по старой заявке. Однако советую обратиться в IRCC
-
Добрый день Я не записывался Отдали 3 паспорта