Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всім доброго дня. 30 хвилин тому здали біометрію з дружиною у Львові. Запис був на 11, здали в 10.40 вже😁 Був ще такий момент: коли реєструвався то в заяві було задвоєне моє ім’я та фамілія, тобто дві заяви на моє ім’я, але різні номери. 1,5 місяці писав листи і дзвоним, але все дарма, ніхто не відповідав. Приїхав і все добре, в системі є я і дружина, все перевірили на місці і да, це була така помилка, аде все добре! 3 хвилини і біометрія здана 💪🇺🇦
-
130 днів..."ну що поробиш, фортуна повернулася до нього іншим боком"😂😂😂
-
К сожалению нет смысла,я уже 4 письма написал , ответ один ждите:(
-
У меня были такие мысли после 130 дней. Но на 135 день мне пришёл запрос на паспорт и мне говорили, что это не очень хорошо. Подождите, хотя говорить легко, вот ждать намного тяжелее
-
Доброго дня . Я відправила Паспорт на вклейку візи у Варшаву ще 12 вересня і з тих пір немає жодного листа . Трохи хвилююсь чи не загубили вони його. Бо 9.10 вже 30 денний термін спливає. Можливо в когось була така ж ситуація , що робити ? Якщо я позвоню в VAC це якось пришвидшить процес?
-
Едьте , у меня было что я по записи приехала вовремя, но в очереди даже с записью на время сидела 40 минут)