Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Оформить то можно на кого угодно.
-
Якщо автобусом, то я раз приїхала на 2 години пізніше, ніж мав автобус приїхати
-
А можно ли ребенку 14 лет оформить анкету без родителей?
-
Доброго дня! Заповнили аплікацію на CUAET, але в кабінеті вона виглядає так як на фото. При цьому в SUMMARY аплікації вказано що подаємось на CUAET. Це нормально, чи ми щось зробили не так? Дякую
-
Ми здавали в Дюссельдорфі.У мене після біометрії через тиждень прийшов запит на паспорт, вклейка близько 2х тижнів була, чоловік же після біометрії чекає вже 4,5 місяці, досі нічого. Так що не вгадаєш, коли і як будуть розглядати аплікацію.
-
😈😈😈 Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - ЗАЯВКА - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
На впроти візового на рогу будівлі є магазин,але тільки готівкою.Там дуже добрий продавець,так як в нас не було готівки в євро,він нам його подарував
-
добрий день, підкажіть будь ласка, чи є різниця між foil less та вклейкою? на жаль немає можливості вклеїти , одразу хотів би летіти в канаду Знаю що фоїл дається на 6 місяців, а після приїзду в канаду що потрібно робити з нею? чи зможу я отримати по ній медичну страховку, грошову допомогу , та вклеїти у паспорт?
-
Мы так сделали 12.09 сдали, на детей до сих пор тишина