Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо.) и вам удачи
-
Я сама перевела, дослала, все ок, написали, что добавили к анкете.
-
Тогда спасибо вам огромное.)Гадайте всем и деньги берите за это.)
-
🔺Щодо вклейки дитячих 🇨🇦віз ❌без запиту на паспорт ✅Можна відправити паспорт дитини на вклейку візи і не чекати запиту на паспорт у разі, якщо: 🇨🇦 одному з батьків або обом прийшов запит на паспорт 🇨🇦 дитина віком до 18 років 🗂 Документи, які потрібно надати на вклейку візи дитини: 🇨🇦 запит на паспорт одного з батьків (в ньому перекреслити дані одного з батьків і написати зверху дані дитини як в закордонному паспорті або ж справа у куті написати дані дитини та номер дитячої аплікації) 🇨🇦 заповнена на дитину consent form (вносити дані дитини) 🇨🇦 паспорт дитини ‼️Це інформація від працівників візового центу Австрії ‼️ 🔺Щодо інших візових центрів -уточняйте, чи діють у них такі правила 🔺Знаю, що візовий центр Бухаресту та Кишенева❌не приймає дитячі паспорти без запиту. ‼️однак, кінцеве рішення завжди за Вами, оскільки офіційні правила передбачають відправляти паспорт лише після отримання запиту на нього‼️ #вклейка_візи #візи_дитячі #вклеїти_візу #вклейка_Австрія
-
Спасибо админ 50 дней с Вами )))) Лучшие , очень радовался когда Вы получили наконец визу ))))Всем удачи , встретимся может в Торонто )
-
Пришел
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Я услышал уведомление из GMAIL и увидел что мне пришла Валидация