Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
у мене з Варшави до Відня 4 дня їхав звичайною доставкою
-
У когось застрягав паспорт в dhl? Вже тиждень їде до вени з Німеччини, експрес доставка
-
Зачем письмо? Фолл лесс действует 6 месяцев, спокойно вклеивают и все
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, відправила паспорт на вклейку 30.08 у Варшаву , 15.09 змінився статус заявки на апрув, прийшло листа про ковид, листа з трек номером немає досі. Зворотню доставку сплачувала. Куди дзвонити та писати підкажіть, будь ласка?
-
Зробіть вклейку у паспорт, лист пояснювальний прикладіть, може проканає
-
Здравствуйте, друзья подскажите пожалуйста.❗️ Получили фоил лес визу, но она закончится раньше, чем у нас получится выехать (получили в мае, первого ноября заканчивается ее действие , а мы хотим полететь в середине ноября). Нам заново подавать заявку на визу? Есть ли вообще возможность так делать или нам откажут?
-
Всмысле отдельно брать на Дублин, а оттуда в Канаду?
-
Та же фигня. Сижу жду. А когда сдавали био?
-
Я звісно можу помилятись, але wp і був на 3 роки. А visitor не туристична, а гостьова. Якось так
-
Так. З V на W
-
Дякую🌷 Скажіть, будь ласка, я маю дві адреси візового центру, яка з них правильна?: VFS Global Canada VISA Application Centre. Address: Fernkorngasse 10, 2nd floor, office Top N/203, 1100 Vienna Lithuania Residence Permit Application Centre. VF Services Limited Austrian Branch. Mahlerstrasse 3/9, 2nd floor, office Top 9, 1010 Vienna
-
Так, нам
-
Канада и не скрывает, что ей нужна рабочая сила
-
Тут згоден,алеж хто прилітає то не дуже йдуть працювати,а особливо на 13 доларів.сидять в готелях,харчуються безкоштовно.шукають работу,а коли закінчуються гроші з допомоги повертаються до Европи.Багато хто повернувся.Так шо,поживимо побачимо