Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Чекаємо від вас новин
-
Так. І ще дівчата відписувалися, що теж з цієї адреси отримали відповідь. Це Дюссельдорф, щоб потім не було питань чому в Варшаві не пройшло.
-
Всем привет! 18.06 заполнили анкету, 10.07 сдали биометрию, 21.08 я получил добро на визу, 28.08 у меня была виза. Жена также самое только ждёт после биометрии с 10.07. Сдавали в Тель-Авиве, друзья заполнили на пару недель раньше, уже в Канаде, а мы в ждунах🥹
-
Добрый вечер подскажите пожалуйста слышал что VFS разрешает отправлять паспорта на вклейку визы детям от 0 до 17 лет вместе с паспортами родителей не дожидаясь отдельного разрешения на сколько это правда?
-
6 недель 😵💫
-
Ви вказуєте свої дані потім ким є для Вас аплікант за якого питаєте та дані самого апліканта (за кого питаєте)
-
Ну да скорочення дивне 👍
-
Може посольство дасть якесь роз'яснення на такі листи VFS чи почнуть вже щось робити з дитячими візами. Я сьогодні цей лист роздрукувала і відправила з усіма документами. Хай розбираються чому Дюссельдорф радить так робити
-
сьогодні вони отримали мій паспорт і почали написувати. Вам також це приходило?
-
Так, просто невідомо чи інші візові центри приймають також документи. Повзуть фірми в Бухарест чи Варшаву, а там не приймуть. Тому й пишу, що саме Дюссельдорф відповів.
-
А що робити якщо в мене вже вклеїно візу а сину нема?
-
Я бачила сьогодні в групі ваше повідомлення. Смішить, що фірмочки по вклейці вже на тому повідомленні почали бабло рубати
-
А що саме ви їм писали?
-
Я бы take it with a pinch of salt. Много любителей пускать уток. upd. Ну раз лично, то ок
-
Це відповідь з Дюсельдорфа, яка прийшла сьогодні особисто мені.