Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В тот же день как сдала
-
В общем забрала в Кишиневе детские пампорта, хоть на визу посмотрела🤣🤣🤣 28.04 заявка семейная 3.08 пришли детям обеим запросы разница в минуту 30.08 завезла, все треки приходили,по датам, последний не пришел, отследила 3й день лежат ждут 22.09 сегодня забрала, Визы вклеины Лондон, до концы действия паспорта Мама с папой ждуны🤣🤣🤣🤣
-
Відправили кур’єрською службою TNT Express ( а не dpd, яку я вказувала в consent form і за яку оплачувала), яка взагалі не співпрацює з візовим центром Канади. Тобто мені б не прислали ні трек номеру, ні паспорта, якби я не подзвонила в візовий. І мій паспорт просто б про****ся.
-
а по Німеччині також?
-
Сегодня какой-то вообще тухляк с визами
-
Оформил на 7 дней бесплатно на весь мир. А график работы у них какой? Со скольки?
-
Шановні, підкажіть, якщо прийшов цей лист то це означає шо візу вклеїли?
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter