Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Так, Це ж Торонто! Сама назва показує, як тут апуєнно. Хоча я вже 3 елементарних мінуси можу сказати, які велику масу відштовхнуть їхати в Торонто 1) нереально ПР отримати 2) нереально найти житло (правда я зміг найти) 3) великі ціни Хоча одночасно і їдуть в Торонто, що для мене є загадкою трохи на рахунок ПР
-
Я это все прекрасно понимаю. Вот только люди здесь утверждают что саму бумажку wp в аэропорту будут выдавать до 31.03.2023, тогда назревает вопрос: а что же будут выдавать людям которые в последний месяц действия программы подадут на неё? Ведь запрос на паспорт они получат где-то в апреле или вообще в июле, вклеят визу прилетят в Канаду и что дальше? 3 года просто как турист😂
-
Мне сказали, если после 3х недель не прийдёт, ехать, пробовать забирать самим, не знаю прокатит пили нет, буду в следующую пятницу пробовать 🤷🏻♀️