Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Згоден, я наприклад чекав 2 місяці та вже передумав Тепер роблю візу в Британію😀
-
Нахожусь в Украине, отправлять паспорт за границу через чужие руки и на неизвестный срок было «стремно». Хотя включая сколько уже жду, возможно вклеить было бы быстрее. Надеялась конечно что фоил присылают быстрее, но уже просто дождусь письма, тк еду на учебу, а она уже началась🥲 + у меня загран меньше года ещё действительный, все равно потом ещё подавать буду, и тогда уже вклейка в новый)
-
А як вгадати хто в якому стані чекає? Я наприклад написала свою ситуацію вчора , з датами коли біо коли чоловік отримав на вклейку. Без жодної негативной думки , просто тому що це такий чат , з ось такой інфой. Мені какашек наставили) Мені треба було перепросити всіх чи шо? Хтось терпляче чекае , хтось зходить з розуму , 6 к людей , настрой всіх не вгадаєш. Ваш час теж прийде. Може Вам Бог показуе коли та куди їхати , може саме Він Вам готує краще місце , карщу квартиру , кращіх друзів , групує всі обставини щоб саме Ви були там де краще. То не торопить Його , дайте Йому працювати.
-
Вересень… 🤥 Хоча, може на др пІдарунок зроблять 🧐
-
Скажіть будь ласка, може в когось був досвід, дитячі паспорти невідомо де, чи можна виїхати на тиждень в Україну і повернутися по свідоцтву про народження і нотаріально завіреному дозвол батька?
-
Я в цей же день теж здав біометрію в Відні Досі ніякої відповіді🙄
-
Да да блt’)))не пришло🤣🤣🤣
-
Вы не одна ((
-
Это типа особый вид извращения - писать в чат, где люди ждут по 5 месяцев УРАААА с запросим через 2 недели? ) или я одна улавливаю пассивную агрессию от переизбытка негативных эмоций ?🤡🤣
-
Да, был запрос на паспорт, после этого, через кризис форму запросила фоиллес.