Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый день, возможно у кого-то была такая ситуация. Мы подавались семьей из трёх человек. Две визы получили, третью нет. Третий член семьи не гражданин Украины. Писала в кризисную форму , пришло такое письмо Что оно значит, что нужно опять писать в форму? You have reached our dedicated team for individuals affected by the situation in Ukraine. We verified the information you provided; however, we require further information in order to access the file.
-
Да-да, абсолютно так же
-
Поеду тогда в среду, узнаю
-
Вот на какой статус поменялось после сдачи паспорта.
-
По словам інших, я дізнався від людини, якій приходило на пошту різні смс, що у середу зранку з IRCC відправили до візового, і сказали, що десь через пару годин має бути. Ну зачекав до 16:20, і пішов забирати паспорт, але знову ж таки, мені нічого не приходило, ніяке ready to collection. Чисто на рандом
-
Получили вместе ?
-
Увага! У візових канади працюють такі ж самі люди як і ми, і чесне слово, там дофіга конвертів з паспортами, я особисто бачив у Відні, і тепер розумію, чому не всім приходить трекер. Орієнтуйтесь по словам,з ким разом здавали, де здавали, і по обновленому статусі. Мені особисто ніякий трекер не приходив, але я забрав паспорт на третій день після того як дав на вклейку
-
Ребята, кто вклеивал в Варшаве сколько по времени заняло ?