Таксс, я вже в чаті писав, і мене вже порахували і багато привітали.
Всі мене знають як Гадалку в цьому чаті і як адміна який дуже хотів візу ПХАХАХАХ
В чат ждунів я зайшов ще 20 травня, тобто день перед подачою заяви. (Заява 21 травня)
І НАРЕШТІ МЕНІ ПРИЙШОВ ЗАПРОС НА ВКЛЕЮВАННЯ ВІЗИ
А ТАКОЖ МОЇЙ МАМІ ПРИЙШОВ ЗАПРОС НА ВКЛЕЮВАННЯ
І ТАК, ПОПРИ ВСІ ЕМОЦІЇ ЙДУ РОЗКАЖУ ПРО КЕЙС (можливо знадобиться):
21.05 - подача двох заяв. Я і мама. Мені 17 років
22.05 - мамі прийшов лист на біометрію, мені так і не прийшов
30.05 - Здали біометрію у Варшаві. Але є нюанс, мама здала біометрію ну по займанню чергу і запрошенню. Я здав біометрію без займання черги і запрошення на нього. Тобто мені біометрія була не потрібна, але попався дуже добрий офіцер, який сказав, що я можу здати біометрію і так. У мами в кабінеті помінявся статус біометрії на комплітед, у мене ні, лише було показано, що вона дійсна 10 років.
26.08 - я не витримав, і написав на 6 пошт, щоб мені дали візу (я знаю, що це нічим не поможе, але хотів хоть щось зробити)
30.08 - Я через кризис форму відправив від свого імені відправив український і перекладений на англійський дозвіл від батька на подорож в канаду (обидва документи офіційно завірені)
01.09 - у 10:40 (Варшавський час) мені прийшло Валіді бімеотрії
у 10:50 мені прийшов паспорт реквест
у 11:20 мамі прийшло валіді
у 11:44 мамі прийшов паспорт реквест.
Отже підсумок:
1) Я чекав з 21 травня по 1 вересня (104 дні від заяви, бо мені 17)
Мама з 30 травня по 1 вересня (95 днів, від здачі біометрії)
2) нікуди не дзвонив
написав 6 письмів щоб я отримав запрос на вклеювання
написав кризис форму лише про те, що тато дав дозвіл на подорож, але про прискорення не просив.
Всім хочу подякувати, як за привітання, так і за спільне очікування! Особливо хочу подякувати адмінам, які контролюють це все, рахують візи і т.д.! Хочу сказати, якщо я отримав візи, то і ви всі отримаєте! Знаю, що є купа людей, які чекають довше чим ми, але надіюсь що найближчим часом всі ждуни отримають візи!
Ну а карти таро казали від 2 вересня по 23 вересня, погана з мене гадалка😂🤯🥳