Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
З самого початку заповнення анкети , я на двох дітей завантажувала оригінали свідоцтв про народження (без перекладів). Потім майже через 2,5 міс очікування прийшов запит на свідоцтва з перекладом на англійську або французьку мови. Одразу ж завантажила перекладені свідоцтва і від 01.08 ніяких змін , лише 25,08 одобрили візи мені і чоловіку . Тому тепер теж складаєм пазли і думаю що ще завантажити в особистий кабінет , щоб вони нарешті дали ті дитячі апруви 🙏🏻
-
Дело в том что я сама отправляла что у ребёнка новый паспорт три раза а прислали SJTD мне кажется что они вообще не смотрят
-
У нас не было вчера попросили вчера отправили сегодня одобрили ребёнку
-
Отправляете в удобный вам центр вфс глобал. Тут на картинке есть перечень их в разных странах. К каждому есть сайт. Зайдите на него и посмотрите правила отправки в нужный вам. Отправлять можно в любой выбранный центр
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - БІОМЕТРІЯ!!!! - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter