Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У жены загран, у меня внутренний. А пришла не инструкция на sjtd, а просто passport request. В Онтарио сказали что просто написать на отдельном листке что нет загранпаспорта и приложить 2 фотографии с консент формой и request. Так и сделал, но никакого трека и письма не приходило. Только на жену
-
Правила читали коли до групи приєднувалися?) Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - БІОМЕТРІЯ!!!!!!! - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Легче хоть стало?)) А вообще при отправки писем помните, что ответ на 3 письма равен одной визе)
-
І туди, і туди Перед тим в екаунті було: біометрія completed (на пошту не будо нічого)
-
Только что отправил ещё два письма на эти почты. Вчера на 5 почт отправил. Позавчера на 2. И неделю назад в кризисную и ещё куда-то и сегодня в кризисную
-
Скажите без проблем по фойлесс вклеили?
-
-
Ой не знаю так долго ждала визы и расстроилась что фойлесс мне и ребенку SJTD так как на момент подачи был просрочен паспорт у ребенка
-
[email protected], [email protected] - Лондон На цю пошту, а так в звичайно кризову форму. Моя писала їм всього тричі. Вперше ще до біометрії, вдруге просила фоіл лес (вони відписали пріоритетний приорітет) і третій раз запитала де розглядають
-
+2 Прийшов сьогодні запит чоловіку і одній дитині, ще двох дітей чекаємо.. мені приходив 8.08.