Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А мне такое пришло и больше ничего и не пойму что делать дальше?
-
+1 Био - 29.06. Афины Реквест - 26.08. Рассматривал Лондон
-
Тоесть через пару дней можно ехать забирать? А то мы сами отвозили в Вену
-
Ребят, пришло такое письмо, уже после запроса на паспорт и его отправки. Что это значит?
-
OMG! Муж получил реквест 🥳🥳🥳 Вчера искренне радовалась за всех - сегодня вселенная ответила) 🥹 Я и ребёнок ждём 🫶🏼
-
схоже на те але точно неможу сказати як то воно рахується
-
Я теж думала Відень, потім пару раз писала на їх пошту, і два рази була відповідь, що розглядає Варшава і наш лист вони (Відень) відправлять туди 😕
-
У вас групова заявка була? Скільки час очікували людина від людини до отримання?
-
Повторна валідація це їхня відповідь на форму?
-
09.08 лист в кризову форму, 18.08 повторна валидация 26.08 - тобто сьогодні прийшло довгоочікуванє
-
І в мене з дітьми сьогодні 92 дні, чоловікові сьогодні повторна біометрія прийшла, його паспорт вже відправлений на вклейку
-
Доброго дня, рідненькі) Сьогодні отримали схвалення на візу!!!!🎉🎉🎉🎉🤗😁 Розповідаю: Я з дитиною (14 років) подавала групову анкету 30/05/2022 на себе і дитину. Цивільний чоловік окремо на себе також 30/05/2022 На наступний день прийшло повідомлення на біометрію мені та йому. (Ми знаходимось в Україні) Я записалась та здала біометрію у Кишиневі 07/06/2022 Чоловік тільки коли відкрився візовий центр у Львові 06/08/2022 Сьогодні нам одночасно прийшли повідомлення що можемо відправити паспорти на вклейку візи😁😁😁😁 аж не вірю!!!))) Тепер залишилось дочекатись візу на дитину😊
-
всього
-
Да)