Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
И мужа заодно отправлю, че это они там совсем что ле😁😁
-
Я є в тій групі, читала правила. Вибачайте, за порушення
-
🎉🎉🎉 Эти эмоции неповторимы Подача 18.05 Био 31.05 Краков 25.08. 18:10validity letter 25.08 18:20 passport request 86 дней ожидания Из трех заявок пока только одна мне( муж и ребенок ждут)
-
ОСТАННЄ КИТАЙСЬКЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!! Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
В мене сталий побит, я можу їхати в Європу спокійно без біометрії
-
Без биометрии вы не сможете пересечь границу меж странами евро . Наша история Бухарест. Кстати, недавно в нашей амбасаде видел семью с такой же проблемой как у вас. Так они выезжали назад в Украину и заезжали снова в Румынию. В Польщі не дуже добре для українців (((((
-
Ну я можу спробувати хіба що ще раз, сказати, що треба на Канаду, бо сумніваюся, що і іншому випадку щось дасть. Старий зразок, карта сталого побиту, на паспорт подалася.
-
Можуть і не відписати 🤷🏻♀️
-
Так де вам продовжували? Та ні , мені двічі підтвердили в консульстві одну і ту ж інформацію. Що не зможуть продовжити.
-
Мені відписали за 9 днів
-
Хто подавав візу на вклейку з України: Якою службою доставки користувались?📨📨