Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Не путайте пошту з кабінетом! В кабінет користувача зайдіть свій! І в низу пише статус!
-
Зайдіть в кабінет і подивіться статус! Якщо він завершений то можна йти по паспорт!
-
Трек номер не приходить одразу! Дочка здавала особисто у Варшаві 05.08 і аж 17.08 отримала трек номер на пошту! 22.08 паспорт забрала!
-
Ні, на одного. Заявку узгодили матері, тепер дочекатись рішення по заявці на мого молодшого брата (11 років)
-
Отримали сьогодні запит на паспорт. Біометрію здавали 27.05 в Кишиневі. Тепер ще дочекатись рішення по одній заявці.
-
Ви така не одна
-
Так, Варшава. Але я більше всього боялась, щоб паспорт не згубили 🙈Бо якось незвично було відправляти його НП незнайомим людям
-
Якщо відвезли в Варшаву , уявляю скількі там паспортів , то не дивно
-
Я отправила через девушку представителя турфирмы 8 августа. Она заверила меня, что отвезла его и сдала 12 августа. Но!!!! Только сегодня, т.к. 24 августа я получила уведомление с трэк номером, что паспорт доставлен им. Итого со дня, как я послала паспорт прошло 16 дней! И сколько ещё ждать - непонятно
-
Прошлую неделю получали, на этой пока не слышала. Тоже ждем с Анкары, почти 100 дней уже...