Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
спочатку коли заповнювали і перевіряли документы, у нас питали коли будете їхати
-
Добрий вечір! Підкажіть, може хтось стикався: чи можу я особисто подати паспорт на вклейку візи у VAC в Кишиневі, а щоб його потім забрав знайомий, який там проживає? Якщо так, що для цього потрібно? Дякую!
-
Тоже Берлін. Чоловік теж зі мною здавав, то ще немає((
-
А ви відповідали на питання коли поідите в Канаду ?
-
Та я вже подумала что можливо через то что я відкрила пусту аплікацію на його порталі і так незаповнила. Хотя це по логіки бред тому що вона навіть незаповнена
-
Добрий вечір. Ви не хвилюйтеся , за пару днів-тижнів підтягнеться. В мене було теж саме , 26.07 здала, а біо в кабінеті з’явилося аж 09.08. І вже отримала запит на вклейку))
-
Написала на почту где задавали ответ в течении 2 недель 🙈.
-
добрый вечер ! подскажите у мужа биометрия была здана 13.08 в Берлине и до сих пор необновилась на портале информация что биометрия здана , здавала вместе с ним в тот же день и у меня сразу обновилась . Что за глюк , немного нервничаем
-
Спасибо. Отпишитесь потом ещё плиз) все боюсь потерять вообще сообщение )
-
Добрый вечер! Сегодня треки пришли на 5 паспортов, о том что они уже находятся в ICRR центре. А спустя пару часов пришло 2 письма (мне и мужу), что статус изменен и заявка одобрена 22 августа. Я так понимаю что нам уже вклеили. А детям под вопросом.
-
Всім привіт. Здавали 22.07 біометрію в Молдові у Кишиньові. Сьогодні отримали повідомлення для 2-х дорослих на вклейку візи. Дітям ще очікуємо. Чекали місяць. Зараз вирішуємо куди подати паспорти на вклейку візи, коли прийдуть підтвердження дитячі паспорти
-
Хтось вклеював візу в Тунісі?