Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ого, капец
-
А куда именно в Лондон Вы писали? (Адрес или ссылку, если можно)
-
В гугле таких фирм вагон и малая тележка, ценник от 100 у.е. из того, что я видела. По факту, самому заполнить не сложно, есть прям пошаговые видео-инструкции. Анкета у меня первая заняла часа 3, вторая на мужа часа 1,5.
-
Коли я їм написала листа що в мене немає візи то вони відписали мені що вони відправляли фоіл лес мені 25 травня,(. Умене нічого не було ) і написали ще щоб я перевірила спам бо часто попадає в спам. Коли я зашла в спам то побачила що він видаляється кожних 30 днів , і раніше я цього не знала
-
Совсем запуталась. Завтра на свежую голову буду разбираться)
-
Мама з двома дітьми (20 і 12років) 1.07 запит на біометрію 15.07 біометрія в Ліоні Розглядав Лондон 17.08 реквест на паспорт 18.08 здача паспортів у VAC в НьюЙорку (прийняли особисто, не вимагаючи відсилати по пошті) 19.08 отримання паспортів з візами на руки Для інформації Бажаю всим самого найкращого
-
Поняла, спасибо
-
Я нахожусь в Германии. Ближайший ко мне центр - в Берлине. Ссылка: visa.vfsglobal.com/deu/en/can Можете, пожалуйста подсказать как правильно называется эта услуга вклейки. А то я смотрю на сайт и не вижу