Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
дл конца срока паспорта, а если ворк пермит еще получить то до марта месяца. что то такое слышал
-
в Гельсінкі теж про 6 тижнів кажуть. З мого досвіду життя у Фінляндії яка типу Скандинавія також, то найбільша частина тих 6+ тижнів це їх всрата оптимізація та дууууже розміренна робота, а не сам процес вклейки у Лондоні. Я так думаю що вони збирають доволі великий банч документів перед відправкою до Лондона, а в цих краінах українців і так небагато, а тих, хто ще й до Канади подається ще менше, тому й збирають довго тому у цих країнах або відправляти самому, або ж якщо паспорти вже в них то набратися терпіння, вони швидше не запрацюють від листів та звернень нажаль(
-
Если показалось что июльским всем выдали, то с 10.06 био ждём 2 визы, про май-апрель молчу 😢
-
А я у Варшаві, хочу їхати додому (Львівська обл), то напевно коли поїду, прийде віза 😄
-
Получил визу, подавался с другом синхронно биометрию сдали 20.06.2022 ( биометрию сдали в Бухаресте общем номере через 1,в реальном через 1 минуту), пришла валидацыя 08.08 ( причем мне пришла раньше,на минут 5) , виза так же пришла в один день 9.08.2022 разница в реальном времени минут 25 . Ток я сдавал позже а пришло раньше. Скорее всего чето на подобие очереди есть. Смешаные чуства , ждал визу 40 дней в бухаресте надоело поехал домой и через 8 дней пришла примерно. Всем кто ждет желаю дождаться!
-
насправді ж віз більше, просто в цьому чаті саме ті люди попались, кому дали вчора) багато ж ждунів просто не в цій групі🤔
-
Інформація по Стокгольмі. Мені Vac відписались щодо паспорта він у них. (Вдповідь очікувала 15днів) Орієнтовно час очікування влеювання візи від 6 тижнів 😡