Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ну либо у вас действительно ситуация которую они посчитали достойной вмешательства и ускорения, либо просто совпадения. Тут есть люди по 100+ дней ожидания которым звонки не помогли. У меня всего 70+ и тоже не помогло. При том что у меня тоже есть определенные обстоятельства которые оператор счёл важными для ускорения, но так ничего и не ускорилось. 🤷♂️
-
то було раніше, зараз вже десь місяць
-
Так, звичайно)) Просто стосовно Мадриду в основному пишуть, що паспорт реквест швидко приходить (від наступного дня до тижня). Але в мене щось воно не так, тому стає цікаво)))😅
-
вчера звонил, сегодня запрос
-
Подскажите, Лондон хоть кому-то вклеил визу, кто сдавал паспорт в июне?
-
Вам помогло?
-
неь
-
Добрий день. Нарешті й ми можемо написати. Ура. 27 квітня - біометрія. Сьогодні кур'єр приніс паспорти з візами🥲 відправляли у Варшаву 31 червня🥲
-
а,ну ще 2 тижні можна почекать))
-
Підкажіть будь ласка хто був недавно Варшаві можна здати на вклейку самому по запису чи тільки пересилка?
-
Після здачі біометрії
-
2й тиждень чого саме?
-
Дякую! Тоді чекаю) в мене поки другий тиждень, але всеодно вже почала нервувати🙈
-
-
так, з Португалії їхала 🥵 просто якраз перед тим почали лізти пости, що кур"єри гублять паспорти, я вирішила не ризикувати
-
я здавала. 13.06 біометрія 19.07 підтвердження 28.07 віддала паспорт на вклейку 03.08 вклеїли, чекаю відправку до візового центру