Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вчора відправили після обіду посилку (але посилку відправляли в Римі) тому швидко прийшло їм зранку від DHL прийшло повідомлення що доставили І нещодавно вже від vfs global трек айді
-
І при тому таких багатооо, в мене таких куча
-
Я сначала создала анкету только на себя указав а в ней детей и мужа. Естественно на биометрию позвали только меня. Не зная что делать(я должна была просто прикрепить их к себе) я создала опять анкету, но семейную как надо. По той одной анкете я получила за 10 дней визу. Но с семейную даже не открывали они. Uci номер один и тот же, биометрия автоматом упала на две анкеты. Но вот, я сижу с визой. А семейную даже не рассматривали уже 2 месяца. Так что ничего хорошего в этом нет, знала бы, не делала бы так
-
Ага, мы вот сегодня второй раз за дом заплатили, в котором не живем ещё в Канаде 😆 а знакомые делают «на всякий случай» визу и одобряют им сразу😡
-
Підкажіть, скільки часу від відправки до отримання трек айді пройшло?
-
Вот вот... я наприклад їду бо туди ще націлений був до війни , получив був вже LMIA і ще трошки треба було... і робота є , і жити маю де і так довго знов чекаю(
-
дякую, зара буду
-
www.vfsglobal.ca/canada/ пробуйте
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Рим відправляла туди кур*єром, зранку прийшло повідомлення від доставки що в посольство прийшло і ось нещодавно прийшов трек айді, але коли намагаюсь відслідкувати вибиває помилку
-
Чесно , це просто жесть) з одобрених заявок лише прибуло 67 тис?
-
я так і робила але мені все ще вибиває помилку