Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Тоді я думаю що легше знайти нового чоловіка в Канаді ))
-
Спробуйте подаватись як комон ло, збирайте всі підтвердження що є, та одразу додавайте в аплікацію вашого хлопця. Перечитайте все з приводу комон ло на сайті міграційної Канади. Не забудьте перевести на англійську
-
Це свідотство про шлюб, фото, спільна аренда, спільна нерухомість, переписки - все що подаєте треба перевести на англійську. Якщо ви ще не розписані і він вам не чоловік а просто партнер, то ви маєте довести що жили разом рік, це називається common low - ви можете прочитати на канадському сайті що саме визначається як комон ло.
-
Я встречала случаи одобрения таких кейсов, но в начале Сейчас к счастью таким часто отказывают Про паспорт вообще не поняла
-
Доброго дня вопрос я главный апликант !! Мне все пришло уже . А мужу пока нет . Подскажите все должно прийти на мой Майл адрес ? Правильно 👍 же
-
Я не знаю, може хтось інший підкаже. Але у вас можуть запитати підтвердження шлюбу. Йому прийде запрошення на біометрію він здасть окремо
-
🤔🤔🤔🤔
-
Подавайте групову заявку, ви головний аплікант маєте бути
-
Ми подаєм в Бухаресті. Возим особисто один-два рази на тиждень. Дискавері, Чернівці Пишіть в лирект