Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Это еще фигня. Я Админ в чате на ГК (гринкарту), там 2 тысячи людей. Большой % таких есть кто выиграл и не едут. Вот таких людей я ненавижу, а с Визой еще не так обидно
-
#вакансія Потрібна помічниця по дому! ОБОВ’ЯЗКОВО знання англійської - не нижче середнього рівня (intermediate). - легке прибирання - допомога з готуванням їжі - допомога у догляді за собаками Оплата: 25$ / год Графік: 6:30-11:30 з понеділка по п’ятницю Податки ви сплачуєте самостійно, із цієї зарплати. Якщо ви зацікавлені, будь ласка напишіть смс контактній особі, та вона вам передзвонить щоб назначити співбесіду: 5877001559 Cathelin
-
Питання до іноземців ! Як ви виїжали з України по посвідці на постійне місце проживання? Ви робили візи ? Шенген ? Наприклад . Візи в канаду готові. Я українка, чоловік ліванець . В нього посвідка на постійне місце проживання. І якщо ми хочемо вилитіти до Канади з Польщі , його пустять в Польщу по цій посвідці ? Чи треба візу робить ? В Угорщину точно пустять . А як бути якщо літак не прямий а наприклад, Будапешт - Варшава - Амстердам - Торонто ( це наприклад) Його пустять по транзиту по посвідці ? Чи треба візу робить ?
-
Це в нас так, 7 міцяців в Україні на валіза в оренднлму житлі візу чекали. Всі знайомі з закордону і навідь з Росії отримали за місяць візи щоб було 🥴🤯
-
Дочекались? Є реквкст?
-
Я надавала скрін, що групова заявка, скан вклеяної візи моєї, чи реквести батьків, якщо не вклеяна, роздруковану аплікацію дитини, свідоцтво про народження і переклад(не завірений нотаріусом, сама перекладала), дозвіл батька з його закордонним паспортом (якщо їдуть обидвоє, то я б ще прикріпила і дозвіл матері), і вони ще писали якесь прохання