Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Опишу ситуацію. Створив для друга заявку на візу ще в березні. Біометрія пройдена в серпні. Запиту на візу немає. Отже його брат пише листа про ситуацію що немає візи,а він боїться що не буде мати дозволу на роботу. Отже приходить work permit на email ,а запиту на вклейку візи ні. 🤣
-
Гражд муж спустя 7 месяцев после биометрии получил дозапрос на документы подтверждающие гражд брак муж иностранец
-
Счастье. Удачи вам
-
14.12 отправили 3 паспорта,первый 9.01 пришел уже,а остальные два с 22.12 has been receiced and is under process.греб..Анкара🤬
-
В мене наступна ситуація - я планую виходити заміж у Травні, раніше по документам не можемо, бл ми в Іспанії і тут мінімум 2 місяці на все треба. Мій майбутній чоловік резидент Румунії. Як буде краще подаватись - себе та його як common law partner або краще якщо я зроблю документи на себе і після того, як вже отримаю візу можливо лі його підтягнути. Не впевнена що тут робити.
-
Доброго дня. Хто спец в англійській допоможіть з перекладом фрази..."Перемишлянський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану західного міжрегіонального управління міністерства юстиції м. Львів." Як правильно перекласти? Дякую.
-
Да.при чём с реквестами..смотрю без реквестов отправляют и быстрее вклеивают,а тут фиг знает что🤦🏻♀
-
здравствуйте! подскажите пожалуйста, возможно кто-то здесь знает канадские сайты/приложения по типу нашего олх? чтобы быушные вещи посмотреть/продать можно был?
-
Подскажите пожалуйста, есть ли какая-то оплата в визовом центре, Бухарест, при подаче паспорта на вклейку визы