Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ну вот и наша очередь дошла! 253 дня после биометрии - приглашение на вклейку всем 3м! Жена с украинским и российским гражданством. Я и ребенок - с российским. Офис рассмотрения в реквесте не указан. Искренне желаю всем дождаться своих реквестов!
-
Не ждун офіційно Анкети (я, дружина та донька(1.9 роков). Заповнення:6 вересня Біо: 16 вересня Запит на паспорт(я та дружина): 15 листопада Привіз паспорти у Відень 17 листопада, з запитом на себе та дружину дочці не прийшов, але концепт форм на всіх написали, та вклали все в один конверт, у візовому центрі нічого не перевіряли, сказали підписати конверт і покласти до скрині. 18 листопада присвоїли всім 3-м трек номера, далі повідомлення на почту і останнє повідомлення що паспорти доставлені назад у Відень було 1-го грудня. Сьогодні я сам з'їздив та забрав 3 конверти з візами, нам з дружиною ворк на 3 роки, дочці візітор до кінця дії паспорта (26-й рік)
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 15.12.2022 - 4 Дорослі - 4 Дитячі - 0
-
+2 реквеста вчора/сьогодні після біо у Львові 29/11 а ось на дитину 8 років чомусь поки немає в таблицю закинув
-
🔴 Обговорювати, хто скільки днів чекає, де вклеюють та як будь-ласка в спілкувалку. ➡️ Спілкування -> t.me/speakingforwaiter Тут чекаємо на візи сьогодні 👀
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 15.12.2022 - 3 Дорослі - 3 Дитячі - 0
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 15.12.2022 - 2 Дорослі - 2 Дитячі - 0
-
+ 1🎊🎊🎊🎊 Нарисовали наконец визу))) 184 дня🙈🤯 Подача 1 апреля, биометрия Берлин 14.06. 15.12 паспорт реквест. Подавали заявку common law. Уже задолбался ждать и подал еще одну анкету 28 ноября. Может дало эффект, не знаю(( Подтверждения не просили. Куча писем на почту, звонков.
-
Аналогічно. Паспорти здавали власноруч, тільки в Фінляндії. Чоловіка та сина забрали у понеділок а мій досі у Лондоні. Хоча в заявці статус погоджено. Працівник візового запевнив,що все гаразд,але треба ще почекати пару тижнів....
-
💃🕺2 людини Перед portal-portail.apps.cic.gc.ca/ створив помилково звичайні(не CUAET) аплікації на візу у onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/mycic/home Потім 1 неправильну аплікацію відмінили зразу, одну підтвердили разом з CUAET аплікацією. Переймався чи не буде це проблемою з CUAET аплікацями. 10.06 - заявка 14.06 - біометрія Дюссельдорф 31.08 - 1 паспорт реквест дружині ✨ 03.09 - завезли паспорт у Дюссельдорф 15.09 - забрали паспорт з візою 30.11 - 1 паспорт реквест мені ✨ 01.12 - завезли паспорт у Дюссельдорф 09.12 - забрали паспорт з візою Візи V - visitor до кінця дії паспорта Писав десь 4 рази - все стандартно - ви в пріоритеті) Всім терпіння та удачі! Бажаю реквестів якнайшвидше і вклейку швидкісну. До зустрічі в Канаді 🇨🇦
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 15.12.2022 - 1 Дорослі - 1 Дитячі - 0