Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
16.07- аплікації 28.07-біометрія в Братиславі 7.10- реквест нам з дружиною 9.12- ррквест дітям
-
Подскажите пожалуйста,в понедельник иду в уженд за правами сегодня забрал паспорт с канадской визой, собственно вопрос статус Укр снимут или нет?В интернете информацию не нашел
-
З 16 липня чекали
-
+ 3 дитячі візи сьогодні, нарешті))
-
Скажіть будь ласка хто знає процедуру вклейки візи в Римі наразі? Як довго це все може бути? Мої батьки зараз в Італії зі мною і треба вклеїти візу в паспорти.Та скоро мають повертатися в Україну і я не знаю що робити.двккю зазделегідь всім хто відгукнеться
-
Когда сдавали биометрию и когда запрашивали милитари и cv?
-
Доброго вечора напишіть адресу хто відправляв на вклейку візи в Німеччину і скільки чекав?
-
Моїм дідусю і бабусі так само . Я в шоці була )) Мій чоловік чекає з травня 😒
-
04.08 сдала биометрию и только 25.10 пришёл запрос на паспорт
-
+1 віза дорослому Друзі ждуни то є звіздець! Ми чекаємо з 7 червня. Одобрено з 6 заявок лише дитині 9 років місяць тому. Сама, мабуть, має їхати. Заповнила на свекруху 29 листопада, біометрія за віком не потрібна, сьогодні запит паспорту! 10 днів!!! 10!!! Ми чекаємо вже півроку!
-
Подскажите пожалуйста, мы отправили паспорта на вклейку, но не оплатили обратную доставку курьером. Нужно ли теперь ехать и самим забирать паспорт или они пришлют счёт на оплату?