Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
25/07/22 заявка
-
+2 дети
-
+1 дитячий реквест,заявка з 30.06
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка щоб забрати паспорти у Відні всієї сім’ї вже із вклеєною візою що для цього потрібно?
-
+2 !!!!! Вітання! 🥳🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики ✅ shorturl.at/jRZ13л Результати опитування ⏩ shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 09.12.2022 - 20 🧘 Дорослі - 2 🧍♂️ Дитячі - 18
-
+1 !!!!! Вітання! 🥳🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики ✅ shorturl.at/jRZ13л Результати опитування ⏩ shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 09.12.2022 - 18 🧘 Дорослі - 2 🧍♂️ Дитячі - 16
-
+1 original passport request на дитину. Групова заявка від 15 червня (біометрія від 16 червня): двоє дорослих, троє дітей (5, 8 і 11 років). Тато отримав passport request 10 серпня, вже має візу, сьогодні ось прийшов другий request на дитину (на самого маленького). Нікуди не дзвонили і не писали, бо вважаємо це безглуздим. Дружина і двоє дітей ще чекають на запит. Відправляти паспорт малечі поки не будемо, зачекаємо пару тижнів - мабуть на інших також прийдуть ріквести.
-
Здравствуйте, мы с мая ждём.
-
А сколько Вы ждали после биом-рии? 🧐
-
Привіт всім ☺️ Підскажіть щоб забрати паспорти в Дюсельдорфі уже із вклеєною візою що для цього потрібно (запис ,документи )? І який лист від vfs global по tracking означає що можна вже забирати (сьогодні прийшов лист з документом pdf там де ціна 0.00 ми не заказували зворотню доставку ,це вже можна їхати забирати)?
-
Да мы через помощников всё оформляли вроде бы все доки есть.. Биометрю ещё не здавали
-
Биометрию сдали ?? Я после биометрии ждала до 25 октября долго . Может вам повезёт . Вчера там очереди в визовый центр длиннущие
-
Вітаю🥳🥳🥳
-
Все вчера забрала паспорт дали Vızıtor vıza до конца действия паспорта . Желаю всем ждунам удачи и выдержки .. но у меня ещё муж без визы пока так иногда буду заходить в чат
-
Привет народ! Сидим в Стамбуле, подали на cuaet, сколько в среднем, тут можно ждать, я 55 лет и сын 16? 😟