Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Как можно создать анкету? Если у вас есть информация или хотябы ссылку на подачу анкеты.
-
Вітаю!!!! Я за вас дуже рада!!! Накидайте нам чогось, бо глухо, як в танку)))
-
І так🎉🎉🎉🎉🎉 +1. Заявка сімейна 05.07 Біометрія чоловік 14.07 Реквест 19.08 Я біометрія 16.07. 50+ листів в кризову та Лондон. 3 дзвінка в Канаду. Із 14.10 наші заявки "термінові" 27.10 дозапит на резюме від 18 років та мілітарі. Відповіла зразу. По мілітарі написала листа, що я не служила і пояснила чому саме я вказала в анкеті мілітарі. 28.10 створила собі і сину нові заявки. 06.12 спочатку відміна моєї нової заявки. Далі валідація і реквест. Дитячу ще чекаємо
-
Добрый день! Вашим детям приходило письмо Submission confirmation: You are expected to provide a COPY of your passport with your electronic application Вы куда-то копию паспорта высылали? При заполнении анкеты фото паспорта прикладывается, нужно еще что-то?
-
Дякую за відповідь !
-
Кто то продлевал украинский загранпаспорт? Говорят WP не дают на продленные паспорта?
-
А переклад тільки офіційний приймають?
-
Зробіть переклад і теж додойте
-
5.08. Заявка 19.09. Биометрия Львов 11.11. Биолеттер и паспорт реквест 28.11. Отдан паспорт в визовый Вены (лично) 5.12. Готов к выдаче 6.12. Забрали (лично) 5.08. Заявка 11.08. Биометрия Вена 16.08. Биолеттер и паспорт реквест 18.08. Отдан паспорт в визовый Вены (лично) 24.08. Готов к выдаче 25.08. Забрали (лично) На детей ждём
-
Скинула Витяг, але він українською(( це я ще візу чекаю на сина з 18.07😭