Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А вы одна подавали?
-
Доброго дня. Таке питання Була здана біометрика. І потім послідувало довге очікування без відповіді. Як бачу поширена проблема. Написали в кризову форму, після 10 днів очікування прийшов лист. Ніби все зрозуміло, але був там такий абзац. Не зовсім зрозуміло наступні кроки. Чи банально очікувати далі? Чи обовʼязково привʼязувати заявку до онлайн-акаунту? Додаю скріншоти та переклад данного абзацу. Дякую
-
Добавлю от себя, т.к. сегодня как раз отправляла эти документы. Чтобы отправить все одним файлом, на самом сайте IRCC рекомендуют собрать все изображения/тексты в один пдф файл, я это делала тут: tools.pdf24.org/ru/create-pdf Если файл получится больше 2мб, его нужно сжать, и сделать это можно тут: www.ilovepdf.com/ru/compress_pdf У меня получилось загрузить туда фото свидетельства о браке, фото договора аренды, куда мы с мужем вписаны, и где-то десяток наших с ним совместных фото - в разных локациях, в разные времена года, и по нашим стрижкам/мордам видно, что не в один день нащелкано. Сопроводительные тексты не писала. Надеюсь, этого будет достаточно 🙆♀️
-
Доброго здоров‘я! Разом з дружиною подалися на біометрію 14 квітня. Мені вже прийшов Biometric Validity letter, також прийшов лист з запитом на вклейку візи. Дружині - нічого окрім того, що вказана дата зарахування біометрії. Ми хвилюємось через відбитки, бо не з першого разу вдалось відсканувати. Таке враження ніби вони просто відклали розгляд через це.. підкажіть будь ласка, як краще бути?
-
Доброго всім вечора! Підкажіть будь ласка, у Відень, Австрія можно відвести паспорти на вклейку власноруч, чи вони приймають тільки поштою?
-
Дякую!