Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привет Руслан Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Добрий день. Ви отримали ваш паспорт ? Я також вже дуже довго чекаю і хочу зрозуміти чи взагалі люди отримують свої паспорти врешті решт 😞
-
Відвозимо паспорти на вклейку візи у Варшаву 1000грн за паспорт Знаходимось у Львові Оплата коли привеземо паспорт із вклеєною візою. Їздимо кожного тижня 0955173611 Юля
-
Добрий день усім! Ми більше не ждуни 😊 Біометрія у Львові 31.03.23, запит на паспорти 11.04.23, підтвердження на дорослих 22.04.23 на дитину - 26.04.23. Повернулися паспорти дорослих із візами 03.05.23, дитини - 19.05.23
-
Где нибудь видели такое? 15 чистой прибыли за 2 часа, нужно знать такие места))
-
Добрий день! Через туристичну фірму. Відправила контакти
-
Дякую! Самі здивовані☺️
-
Я вже скрізь писала і дзвонила і всі кризові форми заповнила. Вони всі як папуги просять мій трекинговий номер і кажуть те що я і сама можу подивитись на сайті - що паспорт в обробці в посольстві . Ніяких доказів того він не втрачений не предʼявляють . На мої спроби затребувати паспорт назад без візи також не реагують . Люди які кажуть що треба їхати в Анкару і вимагати паспорт там особисто . Я не знаю вже що і думати