Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Нова заявка по закінченню візи вже в Канаді? Чі зараз?
-
А у меня вообще капец. В декабре сдала биометрию и все жду жду...пару дней назад пришел FINAL REQUEST, говорит, если не сдашь биометрию в течение месяца, закроют заявку. Написала в кризис форму, что уже СДАВАЛА биометрию в декабре и вам ее выслали (уточнила в месте, где сдавала). Вот снова жду ... тьфу
-
Привіт, Чекуни, та Вейтери. Надіслав на почту в Лондон фото вклеїної візи в паспорт дружини, так одразу ж в 15 хвилин прийшов запит на документи додаткові. Потрібна допомога. Я притягувався до відповідальності, але 8 років ніхто в суді не може визначитися, в чому ж я винен. Бо якщо не винен, то це зфабрикована справа. Отак і хожу двічі на рік в суд, один раз дізнатися що хтось захворів, а другий, що прокурор у відпустці. Прийшов запит на Police Certificate - це довідка про несудимість? - бо вона в мене є, і вона чиста. Відгукніться, хто мав такий кейс. І переклад просять зробити, це до кого звертатися?
-
Добрий день, якщо Вам ще цікаво, я здавала в Києві, сама процедура пройшла швидко. Рекомендую приходити заздалегідь вашого запису хвилин на 30. Ми з хлопцем подавали окремі листи, його записали на 10:30, мене на 14:30. Але ми прийшли разом в 10 і в 10:25 вже обоє вишли, мені дозволили здати з хлопцем і не чекати мого часу. Але ми записувались до відкриття і записали нас на перший день роботи центру, то в них в перший день трохи була нерозберіха, хтось прийшов без потрібних документів та навіть без паспорту🙈і через це мене швиденько втулили, бо у мене все було в порядку. Тому якщо у вас теж все буде в порядку-то пройде все швидко
-
Добрий вечір, у мене хлопець здавав біометрію і та сама проблема. Будь ласка, відпишіть сюди (або мені в приватні), коли щось вирішиться чи коли вам прийде відповідь з кризисної, цікаво, що Вам скажуть. Якщо Вам не важко, буду дуже вдячна. Бо у нас скільки знайомих здавало-ні в кого такого не було і ми трохи розгублені😅
-
Привет S! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only