Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я думаю что ничего страшного Сдавайте паспорт на вклейку а в кризис форме напишите ситуацию параллельно
-
Доброго дня 7 місяців і 13 днів чекали🤯🤯🤯 10.06.22біометрія- Варшава 23.01.23 passport reguest🎉🎉🎉 Дорослий і дитина Раніше отримали- 1- дорослий- 02.08 2 дітей-03.11
-
Visa Application Centre Aleje Jerozolimskie 179, Warsaw 02-222 (CH Blue City, 2nd floor
-
Спасибо за ответ
-
Я спросила о другом , извините)
-
Всем привет , может кто-то подскажет Жду реквест почти 2 месяца , в марте куплены билеты, переживаю что долго не приходит, мужу пришло за месяц и неделю, если подать новую заявку, проблем не будет ?
-
зараз дивлюся виходить де є дублікат моїх відповідей на питання, то «так» у питанні чи бажаю працювати application type: work permit application to
-
Ворк перміт я получив до кінця дії паспорт, тобто до грудня цього року. Волонтер сказав що я беж проблем можу зробити новий паспорт у Оттаві і получити новий ворк перміт на нього
-
Значить першим ділом йдемо з літака довгими коридорами слідуючи стрілочками. Дійдете до спуску в зал з величезною кількістю електронних терміналів. Підходимо до одного з них, там потрібно вказати деяку інформацію про себе і чим збираєтесь займатись. Я вибрав пункт іміграція. Далі получаємо талончик з цього терміналу і йдемо далі. Там дядькові на виході показуєте український паспорт і він покаже куди треба йти далі. Заходимо в кімнатку на яку він вказав. Там біля дверей стоїть ще один термінальчик де треба вибрати пункт ворк перміт, вам видадеться номерок. До вас підійде ще хтось і візьме паспорт. Треба почекати поки зроблять ворк перміт, це зайняло хвилин 10. Вас покличуть, забираємо паспорт, задаємо питання якщо є. Далі йдемо забирати свій зареєстрований багаж (якщо він є) Слідуємо по стрілочкам вказівникам. Так чи інакше опинетесь в залі де видається багаж, шукаємо вказівник на Exit, на ексіті дядько попросить у вас той талончик який ми получили в самому початку. Швидше всього він навіть не подивиться на нього, так як там відмітять що ви українець. Тепер коли вийшли, можете поміняти валюту, купити сімкарту зі знижкою в кіоску "chart" (за 28 доларів получаєте 16гб інтернету на місяць) Чуть дальше йдемо і бачимо столик з волонтерами (на них теж буде багато вказівників). Там вже розказуєте про свої плани. Я через 3 дня лечу у Торонто, то мені на ці 3 дня дали номер в готелі. Готель класний, Hilton Garden Inn Montreal Midtown
-
Ребят, кто недавно сдавал биометрию в Вене? Как долго ждали приглашения на вклейку?
-
Зараз спробую, дякую! То якщо там разом з ворк пермітом, то вже неважливо коли заїзжаєш?