Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 27.10 - 35 Дорослі - 28 Дитячі - 7
-
Пришёл он, долгожданный,реквест! Ждала с 22.04.
-
Надеюсь в Канаде у вас будет "няня" которая сможет помочь с такими простейшими вещами ..... VFS Global Canada Visa Application Centre in Vienna, Fernkorngasse 10 2nd Floor, office Top N/203, 1100 Wien, Austria Вложите распечатанная квитанцию за обратную доставку. Вы её должны оплатить заранее по счету указанному на сайте. В DHL оплачиваете в одну сторону. Не переплачивайте за срочность, нет смысла. ..... Адрес DHL ближайшего найдите по google map
-
Заповнив двом сім’ям анкету 30.09.22, одині здавали біометрію 10.10.22, другі 17.10.22 в Кракові, вчора прийли запрошення на вклейку. Я заповнив свою сім’ю 30.05.22, біометрія 27.06.22 Будапешт, паспорт реквест 26.08.22, відправили в Рим 6.09.22. РЕЗУЛЬТАТ мій паспорт прийшов 03.10.22, дружина до тепер розглядається IRCC офісом. ЧЕКАЄМО...
-
Тоді потрібно замовити кур'єрську доставку на вашу адресу, оплатити кур'єра і покласти квитанції в конверт, можна і службою DHL або що ще є у вашому місті. З України можна тільки через посередників, кур'єра замовити назад не можна
-
Хто відправляв на вклейку в Відень свій паспорт з дитячими без реквесту, платили доставку за ВСІ паспорти чи за один конверт???
-
Мій брат відправляв з Праги звичайною поштою в Австрію, відправив 8 жовтня, сьогодні отримав перше повідомлення (трек номер), забирати буде сам.