Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
З громадянським чоловіком в різний час подавались на отримання візи, я подалась на visitor visa, а при заповненні чоловіку, вказала що хотіли би отримати дозвіл на роботу, і в кінці я побачила що йому подали на work permit. Чи якось це може вплинути на в’їзд та перебування? Тобто який тип візи краще обирати? Наскільки я знаю дозвіл на роботу можна отримати на кордоні консулом Можливо кладе заповнити іншу аплікейшн під visitor visa?
-
анкети по программі куает з самого початку пріорітетні. Є люди у кого співпало: вони писали в кризову і десь поряд приходив паспорт ріквест. Але то ніяк не пов'язано цілком, багато тих хто пише і телефонує і воно до сраки (типу мене з чоловіком, чекаємо його візу вже майже рік)
-
це автоматична відписка, вони надішлють відпоідь із датою/часом на коли вас записали протягом двох тижнів, чекайте
-
Добрий день! Подскажите, пожалуйста, что за оплата за пересылку пакета документов в размере 81 евро в визовый центр, я думала, что только услуги курьера оплачивать нужно. Что это и можно ли не платить?
-
Неважливо який тип візи, віза тільки для в'їзду в країну, строк дії візи обирає офіцер і ви вплинути на це не можете, вам можуть вклеїти візітор візу на пів року із можливістю перетнути кордон тільки раз, а можуть вклеїти на 10 років на багато в'їздів. По візітор візі ваш чоловік зможе отримати дозвіл на роботу тільки якщо заїде в Канаду до 31 березня 2024 року. Так що нічого не міняйте, у вашого чоловіка буде воркер віза, йому дадуть ворк перміт - все буде ок
-
Зрозуміло, дякую за відповідь
-
Прошло уже пару месяцев Я думал новую создать анкету, но буду писать в кризисную
-
Привет Kristina! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
BIOMETRIC VALIDITY LETTER приходить рандомно, якщо ваша біометрія світиться в шапці профіля то з нею все ок
-
Привет Евгений! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
короткий та щасливий ))
-
Підкажіть ще відповідь на таке питання, будь-ласка. Бачу , що у всіх, хто отримав запит на вклейку після BIOMETRIC COLLECTION LETTER ще приходило BIOMETRIC VALIDITY LETTER. У мене такого в особистому кабінеті немає. Біометрію здав ще 8-го березня 2023 року. У зв'язку з цим питання : " чи може бути таке, що з моєю біометрією щось пішло не так і вона не надійшла, куди треба?"
-
Який ждун?))) 3 міс)))🤷
-
Может, адрес правильно укажите и кто будет получатель.
-
У тысячи людей
-
та колись приходить, буде висіти там же де і біометрік колекшен летер. У багатьох приходить BIOMETRIC VALIDITY LETTER і в той же день запит на паспорт, у декого приходить BIOMETRIC VALIDITY LETTER і висить собі, воно рандомне, не звертайте на нього уваги, чекайте запита на паспорт )